Overnatning på Stige Ø

Overnatning på Stige Ø

Den sydlige del af øen rummer fire sheltere – overdækkede trækonstruktioner, der beskytter mod vind og vejr. Husk sovepose og liggeunderlag, da du ligger direkte på trægulvet.

Det nordligste shelter ligger for sig selv og har plads til 6 personer. Reservering behøves ikke. 100 meter længere mod syd ligger tre sheltere i forlængelse af hinanden. Her er der sammenlagt plads til 18-20 personer. Denne sheltergruppe kan reserveres Park og Vej, Odense Kommune, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 65 51 27 74.


Det nordligste shelter fungerer godt som madpakkehus for børneinstitutioner, der besøger området, og du er også velkommen til at overnatte her.

stigeoe2010 247 

Lejrpladsen med de tre sheltere længere mod syd er forbeholdt overnatning for større grupper. Der er mulighed for bål.

Du får et godt indtryk af shelterne ved at gå ind på shelterbeskrivelsen på heltude.dk. Såfremt shelterne ikke er optaget, er du meget velkommen til at bruge dem. Men kommer der en gruppe, der har reserveret pladsen, har de fortrinsret.

Telte duer ikke

Der kan forekomme en smule gasopsivning fra undergrunden i området. Derfor er det forbudt at ligge i telt på Stige Ø, da gassen kan samle sig under teltdugen. Det er dog tilladt at lave åbne bivuakker, der er godt ventileret.